top of page
  • Ylläshytte

Tervetuloa parven uusi kokolattimatto

Lomaviikon aikana ehdimme myös jonkin verran puuhastella. Vanha muovilattia parvella oli jo aikansa elänyt. Muovilattia sinänsä on kätevä, esimerkiksi helppo puhdistaa ja kestävä. Halusimme kuitenkin kehittää parvea oleskelutilan suuntaan, joten mielyttävän tuntuinen lattiamateriaali oli siksi tarpeen.


Tilasimme kokolattiamaton nettikaupasta kotiinkuljetuksella - hieman kyllä jännitti miten 4 m pitkä paketti löytäisi perille. Kaikki sujui kuitenkin suunnitelman mukaisesti. Sattui myös sopivasti sadesää asennuspäiväksi. Laskutoimitukset olivat onneksi tehty oikein, eli hukkaa ei tullut juuri lainkaan. Matto asettui hyvin kelon alle. Suurempi homma kuin itse asennus oli vanhan muovimaton irrottaminen niiltä osin kun se oli vähän liiankin perusteellisesti liimattu kiinni lattiaan.


Lopputulos oli mielestämme hyvin onnistunut, matto on pehmeän ja mukavan tuntuinen jalan alla. Vähän isommilla lapsilla tulee olemaan parvella mukava oleskelu- ja leikkitila. Jätimme parvelle kolme sänkyä ja näiden alle kaksi patjaa, joten vapaata lattiatilaa jäi vielä mukavasti leikkejä varten.

Commentaires


bottom of page