top of page

KelohonkaMÖKKImme

2 makuuhuonetta

Olohuone

Keittiö 

2 parvea

Sauna

Vilvoitteluterassi Ylläs-näkymällä

Erillinen WC

Pesu- ja tiskikone 

Induktioliesi

Kuivauskaappi

Lattialämmitys

Takka

Lapsivarustus

Etätyöpiste 

20220507_212311_edited.jpg

Kierintie 8A, YLLÄSJÄRVI
65 m2 - 2 mh, oh, k, 2 parvea, s, erillinen wc

Mökkiin majoittuu tilavasti 6 aikuista tai tiiviimmin jopa 8, mutta se soveltuu hyvin myös vaikka pariskunnalle. Mökissä on lapsivarustus sisältäen matkasängyn, syöttötuolin, kylpyammeen ja potan. Sovittaessa on mahdollista saada käyttöönsä myös esimerkiksi 2 lapsen Thule-kärry sekä muita ulkoiluvälineitä, kuten suksia.

Makuuhuone2.jpg

Makuuhuoneet

Mökissä on kaksi makuuhuonetta. Tunturinpuoleisessa on 160 cm leveä parisänky säilytyslaatikoilla, toisessa 2 erillistä 80 cm leveää runkopatjasänkyä, jotka voi yhdistää parivuoteeksi.

20220721_222123_edited.jpg

Olohuone

Olohuoneessa on 2x2,5 m kulmasohva, jossa on hyvin tilaa rentoutua. Sohvan edustalla on tunnelmallinen liuskekivitakka ja olohuoneen kulmassa TV.

Etatyopiste_edited.jpg

Etätyöparvi

Etätyöskentelyparvella on säädettävä työpöytä ja erillinen näyttö. Siellä voi puuhailla täysin omassa rauhassaan. Parven korkeus on n. 175 cm.

20220314_095748.jpg

Keittiö

Keittiö on vastikään

modernisoitu. Siitä löytyy astianpesukone, induktioliesi, mikro ja täyskorkea jääkaappipakastin sekä Iittalan Taika-astiasto 8 henkilölle.

Sauna.jpg

Sauna

Uusitun saunan ikkunasta näkee Ylläkselle. Sähkökiuas lämpenee alle puolessa tunnissa.  Nykyaikaisesti remontoidussa pesuhuoneessa on oma WC.

Sohvanurkkaus.jpg

Nukkumaparvi

Tilavalla nukkumaparvella on kolme 80 cm leveää runkopatjasänkyä, jotka voi tarvittaessa yhdistää parivuoteeksi. Parvella on myös yksi 80 cm leveä runkopatja, josta saa tarvittaessa lisävuoteen.

Keittiö parvelle1.jpg

Ruokailutila

Ruokailutilasta avautuu suora näkymä Yllästunturille. Pöytään mahtuu hyvin 6 aikuista. Päätyyn saa kiinnitettyä syöttötuolin.

Vessa.jpg

Erillinen WC

Erillisestä WC:stä löytyy päältä täytettävä pyykinpesukone ja tehokas kuivauskaappi.

Screenshot_20220508-193501_Torifi.jpg

Terassi

Ruokailutilasta on pääsy pienelle katetulle vilvoitteluterassille, josta avautuu kaunis näkymä Yllästunturiin. Terassilta voi ihastella auringonlaskua tai yöttömän yön aurinkoa.

Sijainti

Osoite

Kierintie 8A,

95980 Ylläsjärvi, Kolari

Finland

Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla oman tien päässä. Ulkoilureitit kulkevat kuitenkin lähellä - I-huoltoluokan latu 20 m talosta. Kesäreiteille voi myös lähteä suoraan pihasta, ja polkuja pitkin pääsee vaikka Aurinkotuvalta lähteville merkityille ulkoilureiteille.
Autolle on sähkölämmitystolppa mökin edustalla.

Aurinkotupa n. 1 km mökiltä, Eelin kauppaan n. 5 km ja Ylläsjärven rinnekeskukseen n. 9 km.

Kotarovan bussipysäkille on n. 2 km, Kolarin juna-asemalle n. 33 km, Kittilän lentoasemalle n. 41 km. 

Screenshot 2022-07-13 at 16.39_edited.jp
bottom of page