top of page

Vuokrausehdot

1. Vuokrasopimus

Jokaisesta varauksesta tehdään vuokrasopimus, joka lähetetään vuokralaiselle hyväksyttäväksi. Ryhmällä tulee olla yksi yli 18-vuotias vastuuhenkilö, joka toimii juridisena sopimuskumppanina vuokrauksen ajan. Maksamalla varausmaksun, vuokralainen hyväksyy vuokrasopimuksen ehtoineen ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöohjeita. Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi irtisanoa sopimuksen ja palauttaa asiakkaalle maksusuoritukset kokonaisuudessaan. 

2. Varausmaksu

Varausmaksu 100 euroa maksetaan, kun mökki varataan, eli varausmaksun eräpäivä heti. Mikäli varausmaksua ei makseta seitsemän vuorokauden sisällä, varaus raukeaa ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli asiakas peruu varauksen varauksenteon jälkeen, varausmaksua ei palauteta.

3. Loppumaksu

Loppumaksu maksetaan 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua. Mikäli mökki vuokrataan 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua, erääntyy koko vuokra kerralla maksettavaksi. Mikäli loppumaksua ei hoideta ajallaan, voi vuokranantaja perua varauksen. Vuokra sisältää veden, sähkön ja polttopuut - loppusiivous on tehtävä itse ohjeiden mukaisesti tai vaihtoehtoisesti varauksen yhteydessä on tilattava loppusiivous erikseen lisähintaan. Samoin liinavaatesetit ovat tarvittaessa tilattavissa lisähintaan.

 

4. Peruutukset

Peruutuksesta tulee ilmoittaa kirjallisesti. Mikäli asiakas peruuttaa vuokrauksen loppuvuokran erääntymisen jälkeen, menettää asiakas vuokrasumman kokonaisuudessaan.

5. Mökin käyttöön liittyvät ehdot

- Lemmikkieläimen tuominen vuokrakohteeseen vaatii vuokranantajan etukäteisen suostumuksen.

- Liinavaatteet, pyyhkeet ja laudeliinat on tuotava mukanaan, ellei erillistä liinavaatepalvelua ole etukäteen tilattu. Makuupussia käytettäessä peti tulee suojata esim kertakäyttölakanalla. Liinavaatteiden käyttö pedeissä ja laudeliinojen käyttö lauteilla on pakollista.

- Tupakointi on kielletty sisätiloissa, terassilla, sisäänkäyntien ja toisen huoneiston välittömässä läheisyydessä. Tupakointisäännön rikkomisesta vuokranantaja veloittaa asiakkaalta 1000 €  sekä haju- ym. haittojen aiheuttamien vahinkojen korjaamisen toteutuneiden kustannusten mukaan.

- Kohteen jälleenvuokraaminen tai muu hallinnan luovuttaminen kolmansille osapuolille on kielletty ilman vuokranantajan etukäteistä suostumusta.

- Vuokrakohdetta ei saa käyttää useampi kuin vuokrauspyynnössä ilmoitettu määrä henkilöitä. Jos mökkiä käyttää enemmän kuin sovittu henkilömäärä tai mikäli vuokralaisen häiriökäyttäytymistä havaitaan, vuokranantajalla on oikeus päättää sopimus välittömästi eikä maksuja tällöin palauteta.

- Teltan ja asuntovaunun käyttö tontilla, sähköautojen lataaminen ja vuokrattavien välineiden (esim kylpypaljun) käyttö on kielletty ilman vuokranantajan erillistä lupaa.

- Vuokralainen on velvollinen korvaamaan kiinteistöllä ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.

- Vuokranantajalla on oikeus laskuttaa vuokralaiselta lisäsiivouskulut, mikäli vuokralainen on laiminlyönyt loppusiivouksen tai mikäli mökki on jätetty huonoon kuntoon.

- Wc- ja talouspaperi eivät sisälly mökkivuokraan. Mökissä olevia saippuoita, konetiskitabletteja, leivinpaperia, mausteita ym kotitaloustarvikkeita saa vapaasti käyttää - mutta tarvittaessa ostettava oman tarpeen mukaan itse lisää, mikäli jokin on lopussa. Siivoustarvikkeet löytyvät mökiltä.

-"hukattu avain? Vuokranantajalla on oikeus periä avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut (esim. lukkojen uudelleensarjoituksen ja uudet avaimet).

6. Vuokranantajan vastuu

"Vuokranantaja ei vastaa mahdollisista ajoittaisista toimintahäiriöistä tai esitteissä esiintyvistä tieto- tai asiavirheistä aiheutuneista vahingoista". Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne.), joka ei ole johtunut vuokranantajasta, ja jonka seurauksia ei kohtuudella ole voitu estää.

bottom of page